Blog

Blog

Kangaroo

A Sun Electronics (Nem keverendő a sajnálatosan becsődölt amerikai Sun Microsystems-el) elsőként lovagolta meg a Donkey Kong indította hullámot, ráadásul meglehetősen eredeti módon. Ahogy a játék mutatja, egy kenguru, még pontosabban egy nőstény kenguru bőrébe, lám, nem tegnap találták ki a gender-korrektséget.

bővebben

Régi videójáték képek: Alien vs Predator

Új képgaléria, ezúttal 180 kép az 1994-es Alien vs Predator videójátékról

bővebben

Indiana Jones and the Temple of Doom

Mikor manapság az emberek méltatlankodnak, hogy hány évig készül egy játék, sokszor milyen kétes a végeredmény, mindig elfelejtik, hogy ez korántsem új keletű. Csak a méretek mások:

bővebben

Beavis & Butt-head

Vannak nehezen emulálható platformok, és velük nehezen emulálható játékok, számos okból: abnormálisan erős hardverigény (Killer Instinct, Star Wars Trilogy), lehetetlen grafikai megoldások (Time Traveler,Holosseum), embertelenül bonyolult titkosítás (Gaelco, CAPCOM CP1-2), aztán vannak a felibe-harmadába hagyott prototípusok (NEO-GEO játékok hegyei), és van a Beavis & Butt-head.

bővebben

Régi videójáték képek: Cadillacs & Dinosaurs

220 kép ezúttal a Cadilacs & Dinosaurs videójátékról! Tudtátok?

bővebben

Terminator 2

1991-ben a Midway és a hozzá száz ponton kapcsolódó Williams-Bally hatalmas boltot csinált: megszerezték a Terminátor kettő videojáték és flippergép jogait is.

bővebben

Régi videójáték képek: The Punisher

A sorozat folytatódik! Ezúttal 100 képet töltöttünk fel a "Galériába"

bővebben

World Rally Championship

Korábban volt szó a híres-hírhedt öngyilkos elemekkel ellátott Sega és Capcom panelekről, de ezek mind-mind gyermekjátékok a spanyol Gaelco szoftvereinek, azon belül is kiemelten a World Rally védelméhez képest.

bővebben

Ghost 'n' Goblins

Árkád körökben sok nehéz, "szívatós" játék akadt, és bizony gyakran megesett az is, hogy ami más platformon könnyen játszható, az a játékteremben csak papírpénzért volt végigvihető. Arról nem is szólva, hogy sok játékpanelen a beállítások is lehetővé tettek egészen extrém nehézségi fokokat.

bővebben

© retrogamer.hu 2017. All rights reserved. Powered by automataberles.hu


TotalStudio