Airwolf

Az Airwolf az idehaza nem vetített sorozathoz készült, helikopteres akciójáték. A játékban beülhetünk a lopakodó képességekkel is felvértezett szuperszonikus helikopter pilótafülkéjébe, és 30 különböző pályán birkózhatunk meg  a gépágyú és rakéták segítségével az egyre nehezedő feladatokkal.

A játék során a különféle ellenfeleken kívül háromfajta támaszpontot is találhatunk, ez egyik a saját bázisunk, ahol üzemanyagot vételezhetünk, illetve kijavíthatjuk az esetleges sérüléseket. A másik kettő ellenséges, az egyik a sajátunkhoz hasonlóan reptér jellegű, elpusztítva jelentősen csökken az ellenséges gépek száma, a másik fajta pedig az, ahol a játék során a fő feladatunk, a foglyok kimentése céljából landolnunk is kell.

Airwolf

Fejlesztő: Kyugo/Beam Software (NES)
Kiadás éve: 1987
Típus: akció/shooter
CPU: 2x Z80 4Mhz
Felbontás: 288x224, 256 szín

2016. szeptember 01

Fatal Fury

Az 1991'es Fatal Fury az első az SNK King of Fighters sorozatában, fejlesztője pedig ugyanaz a Takashi Nishiyama volt, aki az eredeti Street Fighter-t is fejlesztette, és ezt a játékot tartotta annak szellemi utódjának is.

bővebben

Dungeons & Dragons

A korábbi Tower of Doom folytatása, elődjéhez hasonlóan, sok olyan elemet vonultatott fel, amely nem igazán jellemző az árkád játékokra: saját név rögzítése a karakternek, választható kasztok, tapasztalati pont, felszerelés, tanulható varázslatok, amelyek mind-mind alapvetően szerepjátékos elemek.

bővebben

© retrogamer.hu 2024. All rights reserved. Powered by automataberles.hu


TotalStudio