Sunset Riders

Ebben a vadnyugati játékban,amellyel verziótól függően 2-4 játékos játszhat egyszerre, négy különböző fejvadász bőrébe bújhatunk. Steve és Billy revolverhősök, Bob winchester puskát használ,míg a mexikói Cormano egy sörétes puskát.

Az irányítás a korabeli játékoknak megfelelően két gomb,támadás és ugrás, némi pluszt az ugrás és a joystick oldalra húzása ad, amellyel kitérhetünk az ellenséges lövések elől.A pályákon számos bónuszt találhatunk, például automata tüzelést,dupla tűzerőt, illetve vissza tudjuk dobni az ellenségre a felénk hajított dinamitrudakat. Az utolsó pályán pedig egy kurblis Gatling forgócsöves géppuskát is használhatunk. Rejtett érdekesség továbbá,hogy ha Cormano-t választjuk,a hatodik pályán elveszi a legyőzött főellenfél sombreroját, és trófeaként azt viseli a fennmaradó pályákon.

A játék célja, hogy minden pálya végén legyőzzük a körözött főellenséget. Jellemzően gyalog közlekedünk a pályákon,kivéve a kettest és a hetest,ahol lóháton kell helyt állnunk,illetve a kettes és ötös pályán saját nézetből kell időre lelőnünk a célpontokat.

Sunset Riders

Fejlesztő: Konami
Kiadó: Konami
Év: 1991
Típus: run&gun

 

2016. október 13

© retrogamer.hu 2024. All rights reserved. Powered by automataberles.hu


TotalStudio