Batman

Miben tud többet a Batman, mint bármelyik oldalnézetes, verekedős játék? Azt gondolhatnánk, semmiben, bármelyik, korabeli játék főszereplője tetszés szerint belehelyettesíthető lenne Amerika kapitánytól az X-Men-ig ABC rendben.

 És  nagyon tévednénk, ha kihagynánk, mert ez a játék a valaha volt legjobb Batman-re, a Tim Burton-féle 1989es fimre alapul, és a fejlesztő nem állt meg a bat-bumerángoknál, sőt. Rögtön az első pálya végén beülhetünk a mai napig legmeghatározóbb Batmobilba, hogy FPS módban vegyük fel a harcot az ellenséggel. Az átvezető animációknál nem sajnálta a gyártó az idő és pénzt sem a filmből digitalizált jelenetekre, sem Michael Keaton vagy épp Jack Nicholson szinkronhangjára, a zene pedig szintén az eredeti Danny Elfman féle.

Batman:

Fejlesztő: Data East      
Kiadás éve: 1990
Típus: beat'em up
CPU: Motorola 68000 12 Mhz
Felbontás: 336x240,2048 szín

 

2016. október 22

Fatal Fury

Az 1991'es Fatal Fury az első az SNK King of Fighters sorozatában, fejlesztője pedig ugyanaz a Takashi Nishiyama volt, aki az eredeti Street Fighter-t is fejlesztette, és ezt a játékot tartotta annak szellemi utódjának is.

bővebben

Dungeons & Dragons

A korábbi Tower of Doom folytatása, elődjéhez hasonlóan, sok olyan elemet vonultatott fel, amely nem igazán jellemző az árkád játékokra: saját név rögzítése a karakternek, választható kasztok, tapasztalati pont, felszerelés, tanulható varázslatok, amelyek mind-mind alapvetően szerepjátékos elemek.

bővebben

© retrogamer.hu 2024. All rights reserved. Powered by automataberles.hu


TotalStudio