Blog

Blog

Aliens vs Preadator

Ebben a játékban a kalifornia San Drad (szándékos vagy véltelen félrefordítása San Dorado-nak angolról japánra) városát ellepték az idegenek. A kibernetikus beültetésekkel telepakolt Alan "Dutch" Schaefer-t és Linn Kurosawa hadnagyot a felettesei hátrahagyták, és már-már sarokba szorították őket az idegenek hordája, mikor két Ragadozó érkezik,hogy kihúzza őket a bajból.

bővebben

Asterix

Az Asterix egy oldalnézetből játszható, "verekedős" játék, amely a népszerű Asterix és Obelix képregényre épül. A játékban válaszhatunk a két főszerepélő közül, és megküzdhetünk az elnyomó rómaiakkal a szokásos, viccesebbnél viccesebb pofonokkal.

bővebben

Bionic Commando

Jóllehet eredetileg a Commando második részeként reklámozták az USA-ban, sőt, a Commando alapvetően névtelen főszereplőjét és ezáltal a Bionic Commando főszereplőjét is Super Joe-nak nevezték, eredetileg mégsem tekinthető folytatásnak.

bővebben

Choplifter

A Choplifter azon kevés játékok egyike, amely eredendően nem árkád játéknak lett tervezve: még 1982-ben Apple II-re adta ki a Broderbund, később pedig készült belőle számos különböző Atari és Commodore változat.

bővebben

Captain America and the Avengers

A 90's években egy sereg hasonló grafikával rendelkező beat'em up játék jelent meg a Marvel képregényhőseivel, amelyeket akár egyszerre négy játékos is játszatott.

bővebben

Centipede

Mielőtt Tom Six az Emberi százlábúval örökre tönkretette volna minden százlábú hírnevét, még teljesen más idő jártak. Annyira mások, hogy az Atari arra sem vette a fáradtságot, hogy a játékos karakterét komolyabban kidolgozza, egyszerűen csak kerti törpének titulálva a figurát.

bővebben

Asteroids

Az Asteroidsban egy űrhajót irányítását vehetjük át aszteroid mezőben, miközben időről időre földönkívüliek támadásait is vissza kell vernünk. A játék sikeréről mindent elmond az eladott 70 ezer kabinet, és nyugodtan tekinthetjük Defender, a Gravitar, sőt, minden lövöldözős játék ősének.

bővebben

© retrogamer.hu 2017. All rights reserved. Powered by automataberles.hu


TotalStudio