Blog

Blog

Sunset Riders

Ebben a vadnyugati játékban,amellyel verziótól függően 2-4 játékos játszhat egyszerre, négy különböző fejvadász bőrébe bújhatunk. Steve és Billy revolverhősök, Bob winchester puskát használ,míg a mexikói Cormano egy sörétes puskát.

bővebben

Bubble Bobble

Elsőként 1986-ban jelent meg a Taito rajzfilmes grafikájú,akció-platform játéka, később pedig számos folytatást és konverziót élt meg a legkülönfélébb platformokon

bővebben

Donkey Kong

Az 1980-as Space Panic-al együtt a Donkey Kong az első platformjátékok egyike, olyannyira, hogy magát a stílust is csak ezután nevezték néven, korábban mászkálós játék kategória létezett csak, a Donkey Kong volt az első, amelyben már ugrani is lehetett.

bővebben

Double Dragon '1995

Az eredeti 1987-es Double Dragon-hoz köthető ez az azonons nevű, NEO-GEO platformra megjelent verekedős játék, amely a 94'es, csúnyán megbukott, szintén azonos nevű filmre épül

bővebben

Dungeons & Dragons

A korábbi Tower of Doom folytatása, elődjéhez hasonlóan, sok olyan elemet vonultatott fel, amely nem igazán jellemző az árkád játékokra: saját név rögzítése a karakternek, választható kasztok, tapasztalati pont, felszerelés, tanulható varázslatok, amelyek mind-mind alapvetően szerepjátékos elemek.

bővebben

Fatal Fury

Az 1991'es Fatal Fury az első az SNK King of Fighters sorozatában, fejlesztője pedig ugyanaz a Takashi Nishiyama volt, aki az eredeti Street Fighter-t is fejlesztette, és ezt a játékot tartotta annak szellemi utódjának is.

bővebben

Cabal

Cabal. A játék, amely megteremtette magát a kategóriát, és jóllehet korszakalkotónak bizonyult, mégis csak közepes eladásokat produkált. A játékban két kommandós bőrébe bújhatunk, és küzdhetünk meg gyalogosokkal, tankokkal és vadászgépekkel összes 5 különböző szinten, szintenként 4-4 pályával.

bővebben

Repülős 1942

Az 1942 volt az első a Capcom 19xx sorozatában, amely a második világháború csendes-óceáni hadszínterén játszódott. A cél elérni Tokiót, és közben elpusztítanin a teljes japán légiflottát egy Lockheed P28 Lightning pilótájaként.

bővebben

Airwolf

Az Airwolf az idehaza nem vetített sorozathoz készült, helikopteres akciójáték. A játékban beülhetünk a lopakodó képességekkel is felvértezett szuperszonikus helikopter pilótafülkéjébe, és 30 különböző pályán birkózhatunk meg  a gépágyú és rakéták segítségével az egyre nehezedő feladatokkal.

bővebben

© retrogamer.hu 2017. All rights reserved. Powered by automataberles.hu


TotalStudio