Blog

Blog

Michael Jackson's Moonwalker

A Moonwalker techikai értelemben egy beat'em up játék, jóllehet Michael Jackson nem ütésekkel-rúgásokkal gyűri le az ellenfelet, hanem varázslatokkal. Minden pálya elején van egy rövid betekintésre is lehetőségünk, ahol a program jelöli, hol vannak az ellenfelek és a megmentendő gyerekek is

bővebben

Knights of the round

A Capcom 1991'es sikerjátéka az Arhur király mondakörbe helyezi a játékost, erősen kurtított lovagmennyiséggel: Artúron kívül csak Lancelot és Percival áll rendelkezésre, mint válaszható karakter, de ezek (kabinet kiépítéstől függően) akár egyszerre mindhárman is!

bővebben

Willow

George Lucas az játék alapjául szolgáló filmet kifejezetten Warwick Davisre írta, miután Davis szerepelt a Jedi visszatér-ben (ő volt az ewok Wicket). Maga a film a korrekt szereposztás ellenére sem volt igazán átütő siker, így folytatás egyáltalán nem készült,csak könyvek és játékok formájában.

bővebben

Burger Time

A Burger Time eredetileg két külön platformra jelent meg: egyrészt, a Bally-Midway licencelésében, szabvány JAMMA paneleken, a játékhoz készült dekorációval rendelkező kabinetben, másrészt pedig a Data East saját, DECO kazettás rendszerére.

bővebben

Double Dragon '1987

Az 1987-es Renagade sikere után a Double Dragon két újítással érkezett:két játékos, kooperatív játékmód,illetve az ellenfél lefegyverzése és annak ellene fordítása.

bővebben

Batman

Miben tud többet a Batman, mint bármelyik oldalnézetes, verekedős játék? Azt gondolhatnánk, semmiben, bármelyik, korabeli játék főszereplője tetszés szerint belehelyettesíthető lenne Amerika kapitánytól az X-Men-ig ABC rendben.

bővebben

Boulder Dash

Az eredeti Boulder Dash még 1984-ben jelent meg az Atari 8 bites számítógépeire, később pedig a ZX Spektrumtól a C64en át még Apple II-re is megjelent.

bővebben

Sunset Riders

Ebben a vadnyugati játékban,amellyel verziótól függően 2-4 játékos játszhat egyszerre, négy különböző fejvadász bőrébe bújhatunk. Steve és Billy revolverhősök, Bob winchester puskát használ,míg a mexikói Cormano egy sörétes puskát.

bővebben

Bubble Bobble

Elsőként 1986-ban jelent meg a Taito rajzfilmes grafikájú,akció-platform játéka, később pedig számos folytatást és konverziót élt meg a legkülönfélébb platformokon

bővebben

© retrogamer.hu 2017. All rights reserved. Powered by automataberles.hu


TotalStudio