Blog

Blog

Terminator 2

1991-ben a Midway és a hozzá száz ponton kapcsolódó Williams-Bally hatalmas boltot csinált: megszerezték a Terminátor kettő videojáték és flippergép jogait is.

bővebben

Régi videójáték képek: The Punisher

A sorozat folytatódik! Ezúttal 100 képet töltöttünk fel a "Galériába"

bővebben

World Rally Championship

Korábban volt szó a híres-hírhedt öngyilkos elemekkel ellátott Sega és Capcom panelekről, de ezek mind-mind gyermekjátékok a spanyol Gaelco szoftvereinek, azon belül is kiemelten a World Rally védelméhez képest.

bővebben

Ghost 'n' Goblins

Árkád körökben sok nehéz, "szívatós" játék akadt, és bizony gyakran megesett az is, hogy ami más platformon könnyen játszható, az a játékteremben csak papírpénzért volt végigvihető. Arról nem is szólva, hogy sok játékpanelen a beállítások is lehetővé tettek egészen extrém nehézségi fokokat.

bővebben

Killer Instinct

Normális esetben egy kiadó aligha ad ki a saját fejlesztésű termékének konkurrenciát. Vagy az is lehet, hogy ez volt az egyetlen lehetőség, ezt már így utólag lehetetlen eldönteni. Mindenesetre, a stílus vitathatatlan királyának, a Mortal Kombat-nak megérkezett a kihívója a Killer Instinct személyében.

bővebben

Legendás Gyártók: SNK Playmore Corporation

A jelenlegi SNK Corporation többszöri névváltozatás tért vissza az eredetihez. A Shin Nihon Kikaku a fantáziadús Új Japán Projekt elnevezést takarja, és szinte már a kezdetektől kifejezetten videojáték szoftver és hardverfejlesztésre, valamint kiadásra specializálódtak.

bővebben

Régi videójáték képek: Double Dragon 1987

A "régi videójáték képek" sorozatunk folytatódik. Ezúttal a Double Dragon videójátékról kerültek fel képek a galériába. És még egy kis érdekesség:

bővebben

Wizard of Wor

Aki Commodore 64-en nem ismerte a Wizard of Wor-t, az nem is ezen a bolygón élt. Igaz, az akkori hunglish hívta mindennnek, wizards of war-nak, meg mindennek, ami elképzelhető volt, az ellenfél meg volt légy, boszi, satöbbi.

bővebben

Régi videójáték képek

A blog indulása óta folyamatosan jelentkezik egy első hallásra furcsa igény: képeket szeretnétek látni a régi videójátékokról. Először nem tudtunk hova tenni ezt a kérést, nem értettük (hisz’ a Google mindenki barátja), egészen addig a napig, amíg valamelyik blog bejegyzésünkhez kerestünk képet…

bővebben

© retrogamer.hu 2017. All rights reserved. Powered by automataberles.hu


TotalStudio